Balçova'da asfaltlama çalışmaları 

Balçova'da, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle yürütülen asfaltlama çalışmaları, 24 saat kesintisiz olarak devam ediyor. Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, 'Daha yaşanabilir, yolları düzgün, yeşil alanları bakımlı bir Balçova için çalışıyoruz' dedi.

Balçova’da, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle yürütülen asfaltlama çalışmaları, 24 saat kesintisiz olarak devam ediyor. İlçede yoğun bir şekilde kullanılan Ziya Gökalp Caddesi'nde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a, İzbeton çalışanlarına ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Asfaltlama işleminin tamamlanmasının ardından, Balçova Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek. Başkan Yiğit, Büyükşehir Belediyesi ile önemli işbirlikleri yürütüldüğünü ve asfaltlama çalışmalarının bu işbirliklerinin başında geldiğini belirtti. İlçede bozulan yollarda sürekli olarak yama çalışmaları yaptıklarını ifade eden Yiğit, hemşerilerine yol durumu hakkında bilgi verdikleri için teşekkür etti.

“BAKIMLI BİR BALÇOVA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Yiğit, yaşanabilir bir Balçova için çalıştıklarını söyleyerek, “İlçemizde bozulan yollarda kendi ekiplerimizle sürekli olarak yama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bize bilgi veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca kısa aralıklarla ilçemizin yoğun kullanılan caddeleri başta olmak üzere tüm yollarında Büyükşehir Belediyemize bağlı İzbeton ile birlikte asfalt serim çalışması gerçekleştireceğiz. Daha yaşanabilir, yolları düzgün, yeşil alanları bakımlı bir Balçova için çalışıyoruz.”

 

Bakmadan Geçme