‘Balçova’da sıkılmadık el bırakmayacağız’

Balçova'nın en çok gereksinim duyduğu konularda çok sayıda projesi olan ve her fırsatta Balçovalılar ile birlikte...

Balçova’nın en çok gereksinim duyduğu konularda çok sayıda projesi olan ve her fırsatta Balçovalılar ile birlikte olarak bu projeleri anlatan Dayanç, önemlerini “demokrasinin temel unsurlarından ve olmazsa olmazlarından” diye tarif ettiği muhtarları ziyaret etmeyi de sürdürüyor.

Genç yaşına karşın 20 yıllık tecrübesiyle CHP’nin emektarlarından biri olan ve doğma büyüme Balçovalı olduğu için ilçede çok yakından tanınan Muharrem Dayanç son olarak Çetin Emeç, Onur ve Korutürk mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başta her gün sokaktaki insanlarla olmak üzere, gençlerle, esnaflarla, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle , her fırsatta toplumun her kesiminden yurttaşlarla bir araya geldiklerini ve sorunlarını dinlediklerini belirten Dayanç, bu süreçte muhtarların çok önemli olduğunu, çünkü onların ifa ettikleri görev itibarıyla “yerel yönetimlerin bel kemiği” olduklarını vurguladı.

Başkan olduğu takdirde Balçova’yı muhtarlarla birlikte yöneteceklerini yineleyen CHP’li Muharrem Dayanç, “Bugün olduğu gibi, Balçova Belediye Başkanı olduğum zaman da ilçemizle ilgili çalışmalarımızı muhtarlarımızı dinleyerek hayata geçireceğiz. Muhtarlarımız ile sürekli iletişim halinde olarak her sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız… Bizim görevimiz Balçova’da tüm mahallelere ihtiyaç duydukları ilgi, icraat ve kalkınmayı sağlamak. Böyle yaparak fark yaratan bir Başkan olacağız” diye konuştu.

Dayanç sözlerini “halka hizmet amaç, siyaset araç… Önemli olan doğduğum yere, Balçova’ya hizmet edebilmek ve bu süreçte de Balçovalıların görüşlerini hep ön planda tutarak onların özlediği yaşam ortamını oluşturmak… Bu amaç doğrultusunda Balçova’da  sıkılmadık el bırakmayacağız” diye tamamladı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme