Balçovalı çocuklar yaz etkinliklerine doydu

Balçova Belediyesi, ilköğretim çağındaki çocukların yaz tatillerini daha eğlenceli ve verimli hale getirmek amacıyla düzenlediği yaz...

Balçova Belediyesi, ilköğretim çağındaki çocukların yaz tatillerini daha eğlenceli ve verimli hale getirmek amacıyla düzenlediği yaz etkinliklerinde büyük bir başarıya imza attı. Temmuz ayı boyunca gerçekleştirilen etkinlikler, ilçe genelinden 575 öğrencinin katılımıyla renkli ve neşeli anlara sahne oldu.

Etkinlikler kapsamında, öğrenciler Gora Sineması’nda film izleme fırsatı buldu. Ayrıca, Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi ve Eğitim Kampüsü, Karabağlar Belediyesi Nasrettin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi ve Konak Belediyesi Sancar Maruflu Bilim ve Spor Merkezi gibi çeşitli mekanlar ziyaret edildi. Bu ziyaretler, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici deneyimler sundu.

“SÜREKLİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ”

Spor Müdürlüğü’nden eğitmenlerin rehberliğinde gerçekleştirilen bu etkinlikler, katılan öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Etkinliklerin düzenlenmesine katkı sağlayan ilçe belediyeleri, kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, “Öğrenci kardeşlerimiz yaz tatilinin bir bölümünde toplu olarak bir faaliyet gerçekleştirme ve yeni yerler görme imkanı buluyorlar. Bu etkinliklerde işbirliği yaptığımız ilçe belediyelerine, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızla her yaş grubuna uygun etkinlik düzenlemeyi ve bu etkinlikleri çeşitlendirme üzerine sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Katılan tüm öğrenci ve ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yaz etkinlikleri, Balçova’daki çocukların yaz tatilini daha eğlenceli ve öğretici bir hale getirirken, aynı zamanda toplumsal dayanışma ve işbirliğini pekiştirdi.

LEYLA BİLGİ  

Bakmadan Geçme