• Haberler
  • Gündem
  • Banka çalışanı 50 milyon lira zimmetine geçirdi… Tutuklandı

Banka çalışanı 50 milyon lira zimmetine geçirdi… Tutuklandı

Olay, bankanın ismi açıklanmayan bir müşterisinin hesabında beklenmedik bir şekilde para olmadığını fark etmesiyle ortaya çıktı....

Olay, bankanın ismi açıklanmayan bir müşterisinin hesabında beklenmedik bir şekilde para olmadığını fark etmesiyle ortaya çıktı. Şikayet üzerine banka, müşterinin hesabındaki paranın başka bir hesaba aktarıldığını tespit ederek durumu incelemek üzere bir müfettiş görevlendirdi.

Müfettiş tarafından yapılan incelemede, sadece şikayetçi müşteri değil, birçok müşterinin hesaplarından paraların çekildiği belirlendi. Araştırmayı derinleştiren müfettiş, uzun süredir hareketsiz olan 20’nin üzerindeki hesaptan toplamda yaklaşık 50 milyon liranın Cengiz Biber tarafından zimmetine geçirildiğini ortaya çıkardı.

Cengiz Biber’in bu durumu fark edip müfettişin gelmesiyle taşınmazları başkalarına devrettiği iddia edildi. Gözaltına alınan Biber, emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti. Dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Biber, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme