Barış Arduç ve Hande Erçel'den yeni proje

Türkiye’nin sevilen oyuncuları Barış Arduç ve Hande Erçel, başrollerini paylaşacakları yeni film projeleri Rüzgara Bırak için hazırlıklara...

Türkiye’nin sevilen oyuncuları Barış Arduç ve Hande Erçel, başrollerini paylaşacakları yeni film projeleri Rüzgara Bırak için hazırlıklara başladı. İkilinin, filmdeki rollerine hazırlık sürecinde ilk adım olarak okuma provaları gerçekleştirildi.

Film ekibinden elde edilen bilgilere göre, Barış Arduç ve Hande Erçel, senaryo üzerinde yoğun çalışmalar yürüterek karakterlerini derinlemesine analiz ediyorlar. Yönetmenin gözetiminde gerçekleştirilen okuma provalarında, Arduç ve Erçel’in sinerjileri ve karakter kimliklerine kattıkları derinlik dikkat çekti.

“Rüzgara Bırak” filminin okuma provalarından sızan ilk kareler, hayranlar arasında büyük heyecan yarattı. Setteki atmosferin neşeli olduğu ve oyuncuların projeye olan bağlılıklarının yüksek olduğu gözlemlendi. Film, romantizm ve dramı ustalıkla harmanlayarak izleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ediyor.

Ekranların sevilen isimleri Barış Arduç ve Hande Erçel, O3 Medya imzalı romantik komedi filmi “Rüzgara Bırak”ta başrolleri paylaşacak. Yönetmen koltuğunda Engin Erden’in oturacağı filmin senaryosu ise Ceylan Naz Baycan’a ait.

Film, aileleri eski dost olan Ege ve Aslı’nın yıllar sonra Çeşme’de tekrar bir araya gelmesini konu alıyor. Aile servetini reddederek doğal bir hayat süren Ege ile aile şirketinin devamı için mücadele eden Aslı’nın yolları kesişince romantik bir hikaye başlıyor.

“Rüzgara Bırak” filminin çekimleri İzmir’in Çeşme ilçesinde başladı. Filmin bu yıl veya en geç gelecek yıl vizyona girmesi planlanıyor. Filmin sinema filmi mi yoksa dijital platformda mı yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Başrollerinde Barış Arduç ve Hande Erçel’in yer aldığı filmin cast çalışmaları devam ediyor. Filmin oyuncu kadrosuna dair bilgiler ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

DENİZHAN GÜZEL

 

Bakmadan Geçme