Başkan Batur: İzmir İzmirli ister!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı sürecini değerlendirerek, 'Belediyecilik tecrübem var....

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı sürecini değerlendirerek, “Belediyecilik tecrübem var. İzmir’i tanıyoruz, İzmirli beni tanıyor” dedi.

Başkan Batur şu şekilde konuştu:

O zaman iki aday masada kaldı; Tunç Başkanım ve ben. Genel Merkezimiz, Tunç Başkanımızı değerlendirdi ve bizi de Konak’ta görevlendirdi. Genel başkanıma, yöneticilerimize teşekkür ederim. Dört dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra Konak’ta değerlendirilmemiz bizim için bir onurdu. Bu süre içinde de büyükşehir belediye başkanımızla gayet uyumlu bir şekilde çalıştık, beraber projeler ürettik. Şimdi neden aday olduk? Biz adayı tarif ederken, ‘İzmir tecrübe ister, İzmir samimiyet ister, İzmir İzmirli ister” dedik. Baktık dışarıdan bir kuşatmaya doğru gidiyordu bu iş. Bizim de alternatif olarak sahada olmamız lazımdı. 25-30 senedir partimize hizmet ediyoruz. Belediyecilik tecrübem var. İzmir’i tanıyoruz, İzmirli beni tanıyor. Konulara hâkimiz. Genel merkezimiz takdir eder görev verirse, en iyi şekilde yapacağıma eminim” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme