• Haberler
  • Genel
  • Başkan Çerçioğlu açıkladı: Yeni proje Selçuk'ta 

Başkan Çerçioğlu açıkladı: Yeni proje Selçuk'ta 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun öncülüğünde kurulan Halk Ege Et, güvenilir ve ekonomik ürünlerini Aydın ve İzmir'in ardından Selçuk ilçesinde de satışa sundu. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde kurulan Halk Ege Et, güvenilir ve ekonomik ürünlerini Aydın ve İzmir’in ardından Selçuk ilçesinde de satışa sundu. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlara güvenilir ve ekonomik ürünler sunmayı amaçlayan Halk Ege Et projesini genişletiyor. Aydın ve İzmir'deki mağazalarının ardından, Halk Ege Et ürünleri Selçuk ilçesinde de satışa sunulmaya başlandı. 

Başkan Çerçioğlu açıkladı: Yeni proje Selçuk'ta 

“BİRLİK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Halk Ege Et’in Çine ilçesindeki mezbahasında işlenen etler, Selçuk Belediyesi tarafından açılan Halk Mark-Et mağazasında yer alıyor. Başkan Çerçioğlu, belediyelerin güç birliği ve ortak projelerle vatandaşlara uygun, kaliteli hizmet ulaştırma hedefinin altını çizerek, “Aydın’ımıza, hemşehrilerimize kazandırdığımız projelerimizi, hizmetlerimizi farklı il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlarımız ile de buluşturuyoruz. Farklı belediyelerimizle kurduğumuz iş ve güç birliği ile kazanan vatandaşlarımız oluyor. Sosyal belediyeciliği tüm Türkiye’ye yaymak için çalışmaya, vatandaşlarımıza güvenilir, kaliteli ve ekonomik hizmeti ulaştırmak için birlik olmaya devam edeceğiz. El ele, omuz omuza vererek Cumhuriyetimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere koyduğu hedef doğrultusunda daha da ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Başkan Çerçioğlu açıkladı: Yeni proje Selçuk'ta 

Başkan Çerçioğlu açıkladı: Yeni proje Selçuk'ta 


 

Bakmadan Geçme