Başkan'dan Kemalpaşaspor'a moral ziyareti 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, sezonun ilk maçına hazırlanan Kemalpaşaspor'u antrenmanda ziyaret ederek, sporculara moral verdi. Başkan Türkmen'in futbolculara verdiği tavsiyeler nelerdi? Takımın başarısı için hangi mesajları paylaştı?

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, sezonun ilk karşılaşmasına hazırlanan Kemalpaşaspor Futbol Takımı sporcularını antrenman sırasında ziyaret etti. Kemalpaşa Stadı’nda gerçekleşen antrenman ziyareti sırasında, Türkmen futbolcularla tek tek sohbet ederek başarı dileklerini iletti. Ziyareti sırasında Başkan Türkmen’e, Kemalpaşaspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Sporculara moral vermek için baklava ikramında da bulunan Türkmen, takımın antrenmanını tribünden teknik ekip ile birlikte izledi.

"Gerçek Başarı Takım Ruhuyla Gelir"

Başkan'dan Kemalpaşaspor'a moral ziyareti 

Sporcuların disiplinli çalışmasını takdir eden Başkan Türkmen, takım oyununun önemine vurgu yaparak futbolculara önemli mesajlar verdi. Futbolun bireysel yetenekler kadar takım ruhunu da ön planda tutan bir spor olduğunu belirten Türkmen, şöyle konuştu:
"Sizler Kemalpaşa'nın gururusunuz. Bu sezonun büyük başarılar getireceğine inanıyorum. Futbolda bireysel yeteneklerin ötesinde, sahada takım olarak birlikte hareket ettiğinizde gerçek başarıya ulaşırsınız. Birbirinize güvenin ve birlikte oynayın; böylece yenilmez bir ekip olursunuz."

Başkan’dan Baklava İkramı ve Destek

Başkan'dan Kemalpaşaspor'a moral ziyareti 

Başkan Türkmen, sporcularla yaptığı konuşmanın ardından moral vermek amacıyla baklava ikramında bulundu. Daha sonra tribüne geçerek teknik ekiple birlikte antrenmanı izleyen Türkmen, takımın sahadaki uyumunu ve futbolcuların performansını yakından takip etti. Takımın disiplinli ve kararlı çalışmasından memnun kalan Türkmen, sporculara ve teknik ekibe başarı dileklerini ileterek, desteklerinin her zaman devam edeceğini ifade etti.

Başkan'dan Kemalpaşaspor'a moral ziyareti 

Kemalpaşaspor, Başkan Türkmen’in bu motivasyon dolu ziyaretinin ardından, sezonun ilk karşılaşmasına moralli ve hazırlıklı bir şekilde çıkmaya hazırlanıyor.


 

Bakmadan Geçme