• Haberler
  • İzmir
  • Başkan Denizli, 2024-2025 adli yılı açılışında konuştu

Başkan Denizli, 2024-2025 adli yılı açılışında konuştu

Çeşme Adliyesi'nde düzenlenen 2024-2025 Adli Yıl açılış töreninde konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, yeni adli yılın ülkemiz ve yargı camiasına hayırlı olmasını diledi.

Çeşme'de Ağır Ceza Mahkemesi'nin kurulması ve Karaburun Adliyesi'nin yetki alanının genişletilmesi de törenin önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.

Başkan Denizli, 2024-2025 adli yılı açılışında konuştu

2024-2025 Adli Yılı’nın açılışı, Çeşme Adliyesi'nde düzenlenen törenle kutlandı. Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Şen ve Çeşme Adalet Komisyonu Başkanı Emre Erdemir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, ilçe protokolü, hakimler, savcılar, avukatlar ve adliye personeli katıldı.

Törende konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, “Adaletin güçlü, tarafsız ve şeffaf bir şekilde tesis edilmesi, toplumun huzuru ve güveni için emek veren başta Sayın Cumhuriyet Başsavcımız olmak üzere, hakim ve savcılara, adaletin tecellisi noktasında katkı sunan tüm avukatlarımıza ve kıymetli adliye personellerimize teşekkür ediyorum. Yeni adli yılın ülkemiz ve yargı camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ayrıca, Çeşme’de bu yıl ilk defa Ağır Ceza Mahkemesi ve Komisyonu kuruldu. Çeşme Ağır Ceza Mahkemesi'nin açılmasıyla birlikte, Karaburun Adliyesi de Çeşme Ağır Ceza Başkanlığı’nın yetki alanına dahil edildi.

Başkan Denizli, Çeşme Ağır Ceza Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Emre Erdemir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme