• Haberler
  • İzmir
  • Başkan Duman: Çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Başkan Duman: Çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, ilçedeki mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların taleplerine hızlıca yanıt veriyor. Başkan Duman, 'Güzel Buca'mızda hakkaniyetli olmak adına her sese kulak veriyor ve çözüm arıyoruz' dedi.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, ilçedeki mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların taleplerine hızlıca yanıt veriyor. Son olarak Adatepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen bir ziyaret sırasında, eski demir fabrikası yanındaki parkın bakımı ile ilgili vatandaşların taleplerini dikkate aldı. Park, yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda kısa sürede baştan aşağı yenilendi ve halkın hizmetine sunuldu.

FİDAN VE ÇİÇEK DİKİMİ

Başkan Duman, Adatepe Mahallesi'ndeki ziyaretinde, vatandaşların parkın yenilenmesi yönündeki isteğini hızla yerine getirdi. Park, içerisinde basketbol sahası da bulunan 2 bin 100 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Yenileme çalışmalarında, parkın doğal dokusunu korumak için büyük özen gösterildi. İlk olarak kuru otlar temizlendi, yeşil alandaki toprak havalandırılarak bitkilerin daha iyi büyümesi sağlandı. Basketbol sahasında ise korkuluklar, zemin ve pota yenilendi. Fidan ve çiçek dikimi yapılarak parkın doğal görünümü korundu.

Başkan Duman: Dinlenmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz

"VATANDAŞLARIMIZ, BAŞIMIZIN TACI"

Buca Belediye Başkanı Duman, Buca'yı Bucalılarla birlikte yönetme prensibine sadık kalacaklarını belirterek, “Göreve gelirken kentimizi uzlaşı ve ortak akıl birlikteliği içinde yönetmeye talip olduk. Çalışma arkadaşlarımızla, uzun saatler mesai harcadığımız, emek verdiğimiz güzel Buca’mızda hakkaniyetli olmak adına her sese kulak veriyor ve çözüm arıyoruz. Vatandaşlarımız bizim başımızın tacı. Onların refahı ve mutluluğu için dinlenmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Duman: Dinlenmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz

 

Bakmadan Geçme