Başkan Engin korkuttu!

kucukmenderes.com.tr’den Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yerel bir televizyonda katıldığı program sonrasında...

Başkan Engin korkuttu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

kucukmenderes.com.tr’den Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yerel bir televizyonda katıldığı program sonrasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Engin’in beyninde pıhtı attığı ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırılarak tedbir amaçlı entübe edildiği bildirildi. Engin’in durumunun iyi olduğu belirtilirken Belediye başkanları ziyaret etmek için hastaneye akın etti. Gerekli tetkiklerin yapıldığı dile getirilirken bir gün uyutulacağı ve durumunun yeniden değerlendirileceği belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden Engin’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Soyer, “Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin hepimizi çok korkuttu. Şu an en büyük tesellimiz, hayati tehlikesinin olmaması. Diliyorum kısa bir süre dinlenip iyileştikten sonra görevine dönecektir” dedi.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin hepimizi çok korkuttu.

Şu an en büyük tesellimiz, hayati tehlikesinin olmaması. Diliyorum kısa bir süre dinlenip iyileştikten sonra görevine dönecektir.

— Tunç Soyer (@tuncsoyer) August 2, 2023

Engin’i ziyaret eden bir diğer isim İzmir eski Milletvekili Aytun Çıray, oldu. Çıray, “Şu anda kendisi uyutuluyor. Vücudunun dinlenmesi isteniyor. Durumunun iyi olduğunu söylediler” dedi.

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme