• Haberler
  • İzmir
  • Başkan Eşki: Çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz 

Başkan Eşki: Çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz 

Bornova Belediyesi, çocukların mutfak becerilerini geliştirmeye yönelik etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak düzenlenen 'Minik Şefler Atölyesi' ile 4-12 yaş arası çocuklara yönelik pizza yapım etkinliği düzenlendi. 

Bornova Belediyesi, çocukların mutfak becerilerini geliştirmeye yönelik etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak düzenlenen "Minik Şefler Atölyesi" ile 4-12 yaş arası çocuklara yönelik pizza yapım etkinliği düzenlendi. 

Atölyede, çocuklar pizza hamuru yapımının inceliklerini öğrendi, malzemeleri tanıma ve kullanma fırsatı buldu. En keyifli anlar ise çocukların kendi pizzalarını kişisel tercihlerine göre çeşitli malzemelerle süslemeleri sırasında yaşandı. Pişirme sürecinin ardından, minik şefler, kendi elleriyle hazırladıkları pizzaların tadını çıkardılar.

KAYITLAR 19 AĞUSTOS’A KADAR 

Bornova Belediyesi, çocuklara yönelik başarılı etkinliklerin ardından gençleri de unutmadı. 12-24 yaş arasındaki gençler için düzenlenen "Genç Şefler Atölyesi"nde, katılımcılara "Konuşan Pastalar" yapımı öğretilecek. Gençlerin bu etkinliğe katılmaları için kayıtlar 19 Ağustos'a kadar devam edecek. Kayıt yaptırmak isteyenler, 0232 999 29 29 numaralı telefondan 6200, 6201, 6202 ve 6203 dahili hatlarını arayarak başvuruda bulunabilirler.

DESTEK VURGUSU 

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, etkinliklerin çocuklar ve gençler arasında mutfak becerilerini geliştirmeye ve eğlenceli vakit geçirmeye olanak sağladığını belirtti. Başkan Eşki, “Bu tür etkinlikler, hem gençlerin yaratıcılıklarını artırıyor hem de yeni hobiler edinmelerine de yardımcı oluyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi farklı etkinliklerle desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme