• Haberler
  • Eğitim
  • Başkan Eşki okul okul gezip ihtiyaçlarını not aldı

Başkan Eşki okul okul gezip ihtiyaçlarını not aldı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerle bir araya gelerek eğitime verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

İlk olarak Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Eşki, okulun ihtiyaçlarını yerinde inceleyip öğrencilere kitap seti hediye etti. Daha sonra Çiçekli Mahallesi'nde bulunan Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu'nun ana sınıfı açılışına katılarak minik öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nu Ziyaret

Başkan Ömer Eşki, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nu ziyaret ettiğinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Okul Müdürü Fatih Taşdemir, Başkan Eşki’ye okulun eğitim durumu ve mevcut ihtiyaçları hakkında bilgi vererek, belediyenin sürekli olarak sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Müdür Taşdemir, "Sizinle tanışmadan tanışmış gibiyiz. Yapılan işler dışında, belediye personeli her ihtiyacımıza destek veriyor. Yapılan tüm çalışmalar için teşekkür ediyoruz" sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Eşki okul okul gezip ihtiyaçlarını not aldı

"Ben de Devlet Okullarında Okudum"

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Eşki, "Ben de devlet okullarında okudum. Eksiklerinizi ve ihtiyaçlarınızı biliyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Her zaman yanınızdayız," diyerek Bornova Belediyesi'nin çocuklara yönelik hizmet ve projelerinden bahsetti. Eşki, sınıfları gezerek öğrencilere nasihatlerde bulundu ve onlara kitap setleri hediye etti.

Çiçekli Mahallesi’nde Ana Sınıfı Açılışı

Başkan Eşki, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ziyaretinin ardından Çiçekli Mahallesi'nde bulunan Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu'nun ana sınıfı açılışına katıldı. Minik öğrenciler tarafından heyecanla karşılanan Başkan Eşki, sınıfları gezip çocuklara hediyeler verdi. Açılışa Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, muhtarlar ve veliler de katıldı. Açılışta, Bornova Belediyesi’nin eğitim alanındaki destekleri ve işbirliği içinde yürütülen çalışmalar nedeniyle Başkan Eşki’ye teşekkür edildi.

Bornova Belediyesi’nden Eğitime Sürekli Destek

Bornova Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki birçok devlet okulunda boya-badana, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ömer Eşki, yeni eğitim yılı boyunca da ilçedeki okullara destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme