• Haberler
  • Genel
  • Başkan Eşki'den erken mesai ve çalışanlara destek

Başkan Eşki'den erken mesai ve çalışanlara destek

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, günün ilk ışıklarıyla gerçekleştirdiği saha ziyaretleriyle mesaiye başlıyor ve sıcak yaz...

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, günün ilk ışıklarıyla gerçekleştirdiği saha ziyaretleriyle mesaiye başlıyor ve sıcak yaz günlerinde zor şartlarda görev yapan belediye çalışanlarına moral ve destek veriyor.

Haber

 

TEMİZLİK İŞLERİ ŞANTİYESİ ZİYARETİ

Başkan Eşki, sabah erken saatlerde Temizlik İşleri Şantiyesi’ni ziyaret ederek, mesaiye çıkmaya hazırlanan çalışanlarla bir araya geldi. Şantiyede ve sahada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Eşki, saha ekipleriyle tek tek tokalaşıp kolaylıklar diledi ve onları mesaiye uğurladı.

ASFALT EKİPLERİNE MORAL ZİYARETİ

Temizlik İşleri Şantiyesi ziyaretinin ardından, Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde asfalt serimi yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekibini de ziyaret eden Başkan Eşki, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sıcak yaz günlerinde zor şartlarda görev yapan personele özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Eşki, saha ziyaretleri ile çalışmaların yerinde görülüp eksiklerin tespit edildiğini belirterek, “Yaptığımız ziyaretler ve bir arada olmak Bornova’ya hizmet yolunda motivasyonumuzu artırıyor. Benden başlayarak tüm Bornova Belediyesi ailesi olarak daha güçlü bir Bornova için alandayız, çalışıyoruz” dedi.

ALİ ÖZKAYA

Bakmadan Geçme