• Haberler
  • İzmir
  • Başkan İduğ’dan yangın sonrası sanayi bölgesine ziyaret

Başkan İduğ’dan yangın sonrası sanayi bölgesine ziyaret

Dün İzmir Bornova’da bulunan 2. Sanayi Sitesi'nde yedek parçacı dükkânında kaynak yaparken, çevrede bulunan kimyasallara kaynaktan...

Başkan İduğ’dan yangın sonrası sanayi bölgesine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün İzmir Bornova’da bulunan 2. Sanayi Sitesi’nde yedek parçacı dükkânında kaynak yaparken, çevrede bulunan kimyasallara kaynaktan çıkan kıvılcımın sıçraması nedeniyle yangın çıkmıştı. Söz konusu yangına çok sayıda itfaiye ekipleri müdahale etti. Söndürme çalışmaları sonrasında ise 5 iş yeri ağır hasar almıştı.

Bugün Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sanayi bölgesine gelerek iş yerlerini ziyaret etti. Çevredeki esnaftan yangına ilişkin bilgi alan Başkan İduğ, sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu.

Başkan İduğ söz konusu paylaşımında, “Bornovamızda 2. Sanayi Sitesi’nde çıkan yangından etkilenen işyerlerini ziyaret ettik.Esnafımıza ve ilçemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bornova Belediyesi olarak yanınızdayız, elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bornovamızda 2. Sanayi Sitesi'nde çıkan yangından etkilenen işyerlerini ziyaret ettik.

Esnafımıza ve ilçemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bornova Belediyesi olarak yanınızdayız, elimizden geleni yapacağız. pic.twitter.com/V6SWoJflRe

— Dr. Mustafa İduğ (@drmustafaidug35) May 17, 2023

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme