• Haberler
  • İzmir
  • Başkan Işık'tan Gaziler Günü'nde duygusal konuşma

Başkan Işık'tan Gaziler Günü'nde duygusal konuşma

Gaziemir'de 19 Eylül Gaziler Günü, gaziler ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen özel bir yemekte coşkuyla kutlandı.

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve gaziler ile aileleri hazır bulundu.

Başkan Işık'tan Gaziler Günü'nde duygusal konuşma

Başkan Işık, etkinlikte yaptığı konuşmada, gazilerin toplumdaki önemini vurguladı ve “Aklımızdaki, kalbimizdeki ve hayatımızdaki yeriniz her zaman çok özel. Ne yapsak da hakkınızı ödeyemeyiz. Hepinize minnettarız” dedi. Gazilerin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını belirten Işık, “Yurtta barış, dünyada barış” diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıktıklarını ve gazilere sahip çıkmanın belediyenin en önemli görevlerinden biri olduğunu ifade etti. Işık, “Gazilerimiz milletimizin gururudur. Sizler bu topraklar için canınızı ortaya koydunuz ve ülkemizin bağımsızlığını savundunuz. Bizler de sizlere huzur içinde bir yaşam sürmenizi sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Işık'tan Gaziler Günü'nde duygusal konuşma

Şehit Asker, Şehit Polis Aileleri Derneği Başkanı Adem Tezgel, Başkan Işık’a çiçek takdim ederek, gazilere ve şehit ailelerine verdiği destek için teşekkür etti.

Başkan Işık'tan Gaziler Günü'nde duygusal konuşma

Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz da konuşmasında, gazilere olan derin saygısını dile getirerek, “Ülkemiz için canını ortaya koyan sizlerin yanında olmaktan gurur duyuyorum. Her biriniz cesaretinizle bu toprakların kaderini değiştirmiş kahramanlarsınız. Vatanımız için dökülen her damla kan, her damla gözyaşı unutulmayacaktır” dedi. Kaymakam Kurnaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazileri saygı ve minnetle andığını belirtti.

Bakmadan Geçme