Başkan Kırgöz'den 'Hedef 50 Bin!' kampanyası

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, kente yerleşip konut sahibi olan vatandaşlara birinci ikametgahlarını Dikili'ye taşımaları çağrısında bulundu.

"Hedef 50 Bin!" sloganıyla başlatılan kampanya, Dikili’nin nüfusunu artırarak hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.Kampanya kapsamında Dikili’deki tüm billboardlara afişler asılırken, yazlık sitelerde el ilanları dağıtıldı. Ayrıca, sosyal medya hesaplarından da paylaşımlar yapılarak kampanyanın geniş kitlelere ulaşması sağlandı.

Başkan Kırgöz'den 'Hedef 50 Bin!' kampanyası

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı Dikili’miz, uzun sahil şeridi, eşsiz koyları ve yeşilin her tonunu barındıran doğal güzellikleriyle cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Son verilere göre, Dikili’mizin nüfusu 48.417. Ancak özellikle yaz döneminde ikinci konutlarında oturan vatandaşlarımızın kentimize gelmesiyle birlikte nüfusumuz 350 bine ulaşıyor. Güzel Dikili’mize daha iyi ve daha verimli hizmetler sunabilmek amacıyla ‘Hedef 50 Bin!’ kampanyasını başlattık. Konut sahibi olup kentimize yerleşen vatandaşlarımıza, birinci ikametgahlarını Dikili’ye taşımaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Nüfusumuz 50 bine ulaştığında belediyemizin imkanları daha da artacak ve hep birlikte ilçemizi hak ettiği konuma taşıyacağız. Bu kampanyanın kazananı Dikili’miz olacak” dedi.

Bakmadan Geçme