• Haberler
  • İzmir
  • Başkan Mutlu'dan temizlik çalışanlarına ödül ve teşekkür

Başkan Mutlu'dan temizlik çalışanlarına ödül ve teşekkür

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının dürüstlük ve vicdanlı davranışlarını ödüllendirdi.

Başkan Mutlu, görev sırasında buldukları ve içinde 30.000 TL nakit para, ziynet eşyaları ve kredi kartları bulunan çantayı sahibine ulaştıran çalışanlara teşekkür plaketi takdim etti.

Dürüstlük ve Örnek Davranış

Başkan Mutlu'dan temizlik çalışanlarına ödül ve teşekkür

Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar Hakan Kartal, Ersin Polat ve Yüksel Yıldız, gece vardiyasında Kemeraltı 853 Sokak’ta buldukları çantayı, içinde yüklü miktarda para ve değerli eşyalarla birlikte, Anafartalar Polis Merkezi Amirliği’ne teslim etti. Başkan Mutlu, bu örnek davranışları nedeniyle çalışanları makamında ağırlayarak teşekkür plaketi verdi.

Başkan Mutlu’dan Takdir

Başkan Mutlu'dan temizlik çalışanlarına ödül ve teşekkür

Başkan Mutlu, Konak Belediyesi'nin dürüstlük ve adil davranış konusundaki standartlarını vurgulayarak, “Adil kent, eşit yurttaşlık anlayışımız doğrultusunda, mesai arkadaşlarımızın hem hizmet üretirken hem de kişisel olarak dürüst ve vicdanlı bir duruş sergilemeleriyle her zaman gurur duyuyoruz. Bu anlamda Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde çalışan emekçilerimiz, geçtiğimiz günlerde sergiledikleri onurlu davranışla bu prensipleri somut bir şekilde ortaya koydu. Kendilerine bu örnek tutumlarından dolayı teşekkür ediyor, tüm mesai arkadaşlarımla gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Mutlu’nun verdiği teşekkür plaketi, Konak Belediyesi'nin yüksek etik standartlara ve kamu hizmetindeki dürüstlük anlayışına olan bağlılığını temsil ediyor.


 

Bakmadan Geçme