Başkan Mutlu, İZSU Genel Müdürü ile sahada

İncelemeler sırasında özellikle dere yatakları, su kaçakları ve su baskınları gibi sorunların yaşandığı alanlar tek tek...

İncelemeler sırasında özellikle dere yatakları, su kaçakları ve su baskınları gibi sorunların yaşandığı alanlar tek tek gezilerek, bu sorunlara yönelik kalıcı çözümler üzerinde duruldu.

İNCELEMELER BAŞLADI

Sorunların yerinde tespiti amacıyla gerçekleştirilen çalışmalara, Başkan Mutlu ve Genel Müdür Erdoğan’ın yanı sıra belediye bürokratları ve muhtarlar da katıldı. Ulubatlı Mahallesi’nde başlayan saha çalışmaları sırasında, dere yatakları, su kaçakları ve su baskınları gibi acil müdahale gerektiren noktalar incelendi. Başkan Mutlu ve Genel Müdür Erdoğan, bu alanlarda yapılması gereken çalışmaları detaylı bir şekilde değerlendirdi.

KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleriyle uyum içinde çalıştıklarını dile getirdi. Mutlu, “Konak’ın altyapı ihtiyaçlarını hızla çözmek için İZSU ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. İZSU Genel Müdürümüz Gürkan Erdoğan ile birlikte daha önce farklı mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz alan çalışmalarımız kapsamında bu kez Ulubatlı Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Vatandaşların talepleri doğrultusunda en çok şikayet ve talep gelen noktalara tek tek giderek kalıcı çözüm üretmek için yapılması gereken çalışmaları görüştük” dedi.

HALKIN TALEPLERİNE KULAK VERİLDİ

Başkan Mutlu, saha çalışmaları sırasında vatandaşların taleplerine büyük önem verdiklerini ve bu talepler doğrultusunda harekete geçtiklerini belirtti. Başkan, “Vatandaşlarımızın şikayet ve taleplerini yerinde dinleyerek, en çok sorun yaşanan alanlarda kalıcı çözümler üretiyoruz. İZSU Genel Müdürümüz Gürkan Erdoğan ve ekibine, ilçemizde gerçekleştirdikleri ve yapmayı planladıkları çalışmalar için komşularımız adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Başkan Mutlu, saha çalışmaları kapsamında mahalle sınırları içerisinde kalan parkların daha işlevsel hale getirilmesi amacıyla belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları da yerinde inceledi. Mevcut park alanlarının iyileştirilmesi ve daha kullanışlı hale getirilmesi için faaliyetlerin aralıksız devam edeceğini vurgulayan Mutlu, parkların mahalle sakinleri için daha cazip ve kullanışlı olması adına gereken tüm adımların atılacağını söyledi.

Konak Belediyesi, ilçenin altyapı sorunlarını çözmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmaya devam edecek. Başkan Mutlu, “Tüm cadde ve sokaklarımızı konforlu bir hale getirene kadar durmadan çalışacağız” diyerek, bu konudaki kararlılığını bir kez daha ifade etti. Saha çalışmalarının belirli periyotlarla devam edeceğini ve halkın ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler üretileceğini belirtti.

ALİ ÖZKAYA  

Bakmadan Geçme