Başkan Mutlu, adım adım geziyor

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, farklı bölgelerde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde bürokratları, teknik ekibi ve muhtarlarla birlikte Konaklı komşularıyla bir araya geliyor.

Başkan Mutlu, “Muhtarlarımız ve çalışma arkadaşlarımla beraber mahallelerimizde her sokağı ziyaret ediyor, sorunlara anlık değil kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Konak’ın 111 mahallesini de adımlayacak, tüm mahallelerimizi daha da yaşanabilir kılmak için çalışacağız” dedi.

Mahalle Gezileri Devam Ediyor

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, mahalle gezilerinde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Konak’ın 111 mahallesinin tamamını kapsayan gezilerin ilk etabında 30 mahalleyi ziyaret eden Başkan Mutlu’ya muhtarlar da eşlik ederken, sorunlara anında müdahale etmek için belediye bürokratları ve teknik müdürler de hazır bulundu. Başkan Mutlu, Ulubatlı, Mehmet Ali Akman, Güzelyalı, Göztepe, Çankaya, 1. ve 2. Kadriye, Duatepe, Mehtap, İsmetpaşa, Ferahlı, Saygı, Millet, Ferahlı, Kahramanlar, Mersinli, Çınarlı, Halkapınar, Güney, Zeytinlik, Etiler, Faikpaşa, Altınordu, Trakya, Cengiz Topel, Tınaztepe, Selçuk, Dayıemir, Tuzcu ve Ege mahallelerini ziyaret etti.

Yerinde Tespit, Hızlı Çözüm

Her mahallenin kendine özgü taleplerini yerinde inceleyen Başkan Mutlu, teknik ekibiyle birlikte mahallelerin ihtiyaçlarıyla ilgili her detayı gözden geçirdi. Özellikle Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin alanına giren talepler öncelikle değerlendirilirken, mahallelerin sosyal ihtiyaçları da dikkate alındı. Başkan Mutlu, “Muhtarlarımız ve çalışma arkadaşlarımla beraber mahallelerimizde her sokağı ziyaret ediyor, sorunlara anlık değil kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Gezilerimiz sırasında komşularımızdan gelen talepleri hızlıca çözüme ulaştırmak için notlarımızı aldık. Konak’ımızın her mahallesini adım adım gezmeye, komşularımızı dinlemeye, tespit ettiğimiz sorunları ekiplerimizle hızlıca çözmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Vatandaş Memnun

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yapılan çalışmalar için teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, taleplerini de birinci ağızdan dile getirme şansı buldu. Başkan Mutlu, mahalle sakinlerini tek tek dinledi ve vatandaşın taleplerinin yerine getirilmesi için bürokratlarına talimat verdi. Başkan Mutlu’nun 111 mahalleyi ziyaret edeceği mahalle gezileri önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam edecek.

Bakmadan Geçme