Başkan Mutlu, Şaphane'de yoğun mesai harcadı

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte kardeş şehir Şaphane'yi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, Konak Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kır Düğün Salonu’nun açılış törenine katılan Başkan Mutlu, kaymakamlık ve belediye ziyaretlerinde bulunarak çeşitli belediye tesislerini inceledi. Şaphane Belediye Başkanı Lütfi Mutlu’nun sıcak karşılamasıyla başlayan ziyaret, kardeş şehirler arasındaki bağların daha da güçlendiği bir etkinliğe dönüştü. Başkan Mutlu, "Birlikte halkın mutluluğu için çalışacağız," ifadeleriyle dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Kardeş Şehir Ziyareti: Birlikte Çalışmanın Önemi Vurgulandı

Başkan Mutlu, Şaphane'de yoğun mesai harcadı2014 yılından bu yana kardeş şehir ilişkisi sürdürülen Şaphane Belediyesi'ni ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ilçede yoğun bir program gerçekleştirdi. Ziyaretin ilk durağı Şaphane Kaymakamı İsmail Karakoç’un makamı oldu. Ardından Şaphane Belediyesi’nde ağırlanan Başkan Mutlu, Konak Belediyesi’nin katkılarıyla ilçeye kazandırılan Kır Düğün Salonu’nun açılış törenine katıldı. Başkan Mutlu, törende yaptığı konuşmada, "Bugün burada sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ülkemiz zor bir ekonomik süreçten geçiyor, ancak mazeret üretmiyoruz. Dayanışma içinde bu süreci aşacağız," dedi.

Başkan Mutlu'dan Şaphane'ye Övgü: "Müthiş Bir Tarihi Var"

Başkan Mutlu, Şaphane'de yoğun mesai harcadıZiyaret sırasında Şaphane’nin tarihi ve doğal güzelliklerine de dikkat çeken Başkan Mutlu, Şaphane Göleti, Halk Ekmek Fırını, Entegre Soğuk Hava Tesisleri, Kayabaşı Parkı ve Kocaseyfullah Camii gibi önemli noktalarda incelemelerde bulundu. Başkan Mutlu, ilçedeki tescilli tarihi yapıları gezerek, "Şaphane’yi ilk kez gördüm ve çok beğendim. Burası hem coğrafi hem de mimari miras olarak çok kıymetli. Hızlıca onarılarak turizme kazandırılmalı. Böyle bir yerin tanıtılması, çok sayıda insanı buraya çekecektir," ifadeleriyle ilçenin turizm potansiyeline dikkat çekti.

Lütfi Mutlu: "Kardeş Olmayı Konak’tan Öğrendik"

Başkan Mutlu, Şaphane'de yoğun mesai harcadıŞaphane Belediye Başkanı Lütfi Mutlu ise, Konak ile Şaphane arasındaki kardeş şehir ilişkisinin günden güne güçlendiğini belirterek, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Lütfi Mutlu, "Kardeşliğimiz bölgede ilgiyle takip edilmiş, her yerde övgü ve takdir toplamıştır. Konak Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen Kır Düğün Salonu da bu kardeşliğin bir göstergesidir. Başkanımızın soyadı Mutlu, benim soyadım da Mutlu. Biz, ilçelerimizin mutlu olması için varız," diyerek kardeş şehir ilişkilerinin önemini vurguladı.

Dayanışma ve Ortak Çalışma Vurgusu

Başkan Mutlu, Şaphane'de yoğun mesai harcadıZiyaretin sonunda Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, Şaphane halkıyla daha sık bir araya gelmeyi arzu ettiklerini belirterek, "Bizler de sizleri Konak’a bekliyoruz. Hepimiz el ele verip halkın mutluluğu için çalışacağız," sözleriyle dayanışma mesajını yineledi. Kardeş şehirler arasındaki bu güçlü bağın, gelecekte de devam edeceği ve daha büyük projelere imza atılacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme