Başkan Önal'dan öğrencilere ilk gün sürprizi

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başlangıcında ilk kez okulla tanışan öğrencilerle buluşarak onlara moral verdi.

İlköğretim haftası kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde çocukların heyecanına ortak olan Başkan Önal, eğitim camiasına başarılar diledi ve eğitimde destek sözü verdi.

Yeni Eğitim Yılının İlk Ziyaretleri

Başkan Önal'dan öğrencilere ilk gün sürprizi

Başkan Önal, yeni eğitim döneminin ilk haftasında, Şehit Uzman Çavuş Ali Akdoğan İlkokulu ve Cemil Atlas İlkokulu’nu ziyaret etti. İlk olarak Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Şehit Uzman Çavuş Ali Akdoğan İlkokulu’na giden Başkan Önal, burada öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfları ziyaret ederek çocuklarla birlikte derse giren Önal, onların ilk hafta heyecanını paylaştı ve talep ile önerilerini dinledi.

Başkan Önal’ın bir sonraki durağı ise Org. Nafiz Gürman Mahallesi’nde yer alan Cemil Atlas İlkokulu oldu. Burada da öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Önal, sınıfları ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Eğitimde Destek Sözü

Başkan Önal'dan öğrencilere ilk gün sürprizi

Başkan Önal, ziyaretlerinde şu değerlendirmeyi yaptı: “Yeni eğitim-öğretim yılının ilk haftasında öğrencilerimizle, öğretmenlerimiz ve okullarımızın yöneticileriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin olanaklarını iyileştirmek ve okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Yeni dönemin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Önal’ın ziyaretleri, Bayraklı Belediyesi’nin eğitim alanındaki destek ve katkılarının bir göstergesi olarak dikkat çekti. Eğitimdeki bu aktif destek anlayışının devam edeceği vurgulandı.

Bakmadan Geçme