• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Özel Muharrem İnce hakkında son noktayı koydu!

Başkan Özel Muharrem İnce hakkında son noktayı koydu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İzmir Belediye Başkanlığı’na aday olacağına...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İzmir Belediye Başkanlığı’na aday olacağına dair iddialar üzerine TV 100’de katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Muharrem İnce’nin görüşmesinin ardından ortaya atılan söz konusu iddiaları hatırlatan Özel, “Ekrem İmamoğlu bana da bu konuyu doğruladı. ‘Böyle bir şey hiç gündeme gelmedi’ dedi. Zaten böyle bir durumu büyük bir saygısızlık olarak algılarım. Bir partinin genel başkanı, başka bir partinin genel başkanına belediye başkanlığı adaylığı teklif edemez. Bu tür bir durum gerçekleşmeyecek. Bunu benden duyan biri ‘Yahu deli misiniz?’ der. Bu nezaketsizlik olur mu? Ben, bir başka partinin genel başkanına böyle bir teklif sunacak durumda değilim. Muharrem İnce’nin böyle bir talebi olduğunu düşünmüyorum. Ekrem İmamoğlu ile yapılan görüşmeden sonra bu tartışmanın kim tarafından ortaya atıldığını ve niçin alevlendirildiğini gerçekten bilmiyorum. Bu durum bize fayda sağlamaz. Muharrem Bey’e de hiçbir şekilde fayda sağlamaz. Bu konuda son derece netim” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme