Başkan pedal çevirdi

Menderes'te Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri başladı.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerini bisiklet sürerek ve basketbol oynayarak başlattı.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla bisiklet sürerek ve basketbol oynayarak etkinliklerin başlangıcını yaptı. Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, Başkan Çiçek’in bisikletiyle iş yerine gelmesiyle başladı.

Spor Etkinlikleri 3 Gün Sürecek

Başkan pedal çevirdi

Başkan Çiçek, belediye önünde gerçekleştirilen etkinliklere katılarak, vatandaşlarla birlikte spor yaptı. Etkinlikler, ilçenin çeşitli noktalarında ve özellikle ilçe meydanında üç gün boyunca devam edecek. “Haydi Harekete Geç” sloganıyla düzenlenen etkinlikler 20-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Programda masa tenisi, basketbol, ayak futbolu ve badminton gibi birçok spor dalı, Menderes halkıyla buluşturulacak. Ayrıca, Türkiye Triatlon Federasyonu’nun düzenleyeceği triatlon turnuvası Cumartesi günü Gümüldür’de gerçekleştirilecek.

Hareketli Bir Yaşam İçin Davet

Başkan pedal çevirdi

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Avrupa Hareketlilik Haftası’nın amacını vurgulayarak, spor yapmanın ve hareketli kalmanın önemine dikkat çekti. Çiçek, “Bu haftada vatandaşlarımıza spor yapmanın, aktif kalmanın önemini hatırlatmak istedik. Düzenlediğimiz etkinliklerle her yaştan insanı spora teşvik ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize katılmaya ve hareketli kalmaya davet ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Bu etkinliklerle birlikte, Menderes Belediyesi, sporun yaygınlaştırılması ve sağlıklı yaşam bilincinin artırılmasına yönelik önemli bir adım atmış oluyor.

Bakmadan Geçme