Başkan Seçer: Hizmetlerimiz devam edecektir 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin'in Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan borçlarını faiziyle birlikte ödediğini...

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan borçlarını faiziyle birlikte ödediğini açıkladı. Başkan Seçer, “Biz mali disiplini sağladık. Bu konuda kimsenin tereddütü olmasın. Hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Başkan Seçer, Mersin’de bir sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen etkinlikte iş adamlarıyla bir araya geldi. Mersin’in, Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşların yaşadığı bir Anadolu kenti olduğunu belirten Seçer, “Mersin aslında bir Anadolu; sosyolojisiyle, demografisiyle, kültürüyle, etnik yapılarıyla, inanç gruplarıyla bir Anadolu. Burası bir mozaik. Belki de Mersin’e bu derece bereketi, zenginliği, sinerjiyi ve enerjiyi katan da bu olsa gerek. Herkesin ‘Mersinliyim’ deme kültürüne erişmesini dilerim. Ancak Mersin’i o zaman büyütebiliyoruz ve güçlendirebiliyoruz” şeklinde konuştu.

 SGK BORÇLARI VE MALİ DİSİPLİN

Başkan Seçer, belediyelere olan SGK borçları nedeniyle hesaplarına haciz konulmasını eleştirerek, Mersin’in borçlarını faiziyle ödendiğini belirtti. Başkan Seçer, “Biz mali disiplini sağladık. Bu konuda kimsenin tereddütü olmasın. Hizmetlerimiz devam edecektir. Bu bizim hizmetlerimizi aksatmaz. Benim için geçerli olan bu durum diğer belediyeler için geçerli değildir. Eleştirim o yöndedir. Umut ediyorum, alınan kararlar uygulamaya geçmeden bu yanlıştan dönülür”  dedi.

Haber

MALİ DURUMUN ÖNEMİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin mali disiplini sağladığını vurgulayan Seçer, “Bu konuda kimsenin endişesi olmasın. Hizmetlerimiz durmaksızın devam edecektir. Mali durumumuz, hizmetlerimizin aksamadan sürmesini garanti eder” ifadelerini kullandı. Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin mali yönetimi konusunda kararlı olduklarını ve bu başarıyı diğer belediyelere örnek teşkil etmesini umut ettiklerini belirtti.

LEYLA BİLGİ

 

Bakmadan Geçme