• Haberler
  • İzmir
  • Başkan  Sengel, belediye çalışmalarını değerlendirdi

Başkan  Sengel, belediye çalışmalarını değerlendirdi

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Çarşamba pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gezi sonunda, belediyenin yürüttüğü projeler ve gelecekteki planlar hakkında açıklamalarda bulundu.Belediyenin öz kaynaklarını verimli kullanarak gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi veren Başkan Sengel, Vasıtalar Amirliği ve Demir Atölyesinde devam eden çalışmalardan bahsetti. Ekonomik krizin her kesimi olumsuz etkilediğini vurgulayan Sengel, "Bu ekonomik krizde tasarruflu davranarak, kendi kendimize yeterek projeler üretmeye çalışıyoruz. Belediyenin her bir kuruşunun hesabını verebilmek adına şeffaf belediyecilik anlayışımızı sürdürüyoruz. Artırdığımız her kuruşu da Efes Selçuklu hemşehrilerimizin yararına kullanmaya gayret ediyoruz" dedi.

Başkan Sengel ayrıca, belediye olarak banklar ve çalı süpürgeleri gibi ihtiyaçları kendilerinin üretmeye devam ettiklerini belirtti.

YAPILAN ÇALIŞMALAR MEMNUNİYET YARATTI 

Seçim öncesi düzenlenen ve yeni kütüphanesi ile Zafer Mahallesi’ne kazandırılan Çamlık Parkı’nda oturan Başkan Sengel, yapılan çalışmaları değerlendirdi. "Çamlık Parkı’na baktığımda, kütüphanemizi ve burada eğlenen çocukları görmek bizi inanılmaz mutlu ediyor. Seçimden hemen önce buranın açılışını yaparak şehidimizin adını vermiştik. O zaman demiştik ki, şehidimizden sonra burada çocuk cıvıltıları olsun, çocuk kahkahaları olsun ve burası aynı zamanda bir bilgi yuvasına dönsün. Şimdi görüyorum ki, bu hedefimize ulaştık ve daha önce 'Bu park çok karanlıkta kalıyor, birçok sorunu var' diyenlerin de memnuniyetini kazanmış durumdayız" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen ortak çalışmalara da değinen Başkan Sengel, "Küçük yol tamiratlarımız, yaya geçitlerinin boyanması, asfalt yamalarının yapılması gibi çalışmalar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle sürüyor. Ayrıca temizlik hizmetlerimiz ve park bahçe ekiplerimizin günlük rutin çalışmaları da devam ediyor" şeklinde konuştu.


 

Bakmadan Geçme