Başkan Sengel'den emeklilere kampanya

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, emekli vatandaşları desteklemek amacıyla belediye işletmesi Ferahlı Cafe’de yeni bir...

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, emekli vatandaşları desteklemek amacıyla belediye işletmesi Ferahlı Cafe’de yeni bir indirim kampanyası başlattı.

Geçen yıl Emekli Efeslim Kartı uygulamasını hayata geçiren Selçuk Belediyesi, şimdi de Ferahlı Cafe’de emekli vatandaşlara yönelik özel bir indirim sunuyor. Eylül ayı sonuna kadar kart, banka dekontu gibi belgelerle emekliliğini kanıtlayan herkes, alkol ve dondurma dışındaki tüm ürünlerde %20 indirimden yararlanabilecek.

YÜZDE 20 İNDİRİM

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Emeklilerimiz bizim için çok değerli. Onlara bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla Ferahlı Cafe’de özel bir indirim kampanyası başlattık. Emekli olan tüm vatandaşlarımız, eylül ayı sonuna kadar alkol ve dondurma hariç tüm ürünlerimizde yüzde 20 indirimden faydalanabilirler” şeklinde konuştu.

Haber

Selçuk Belediyesi’nin sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde başlatılan bu kampanya, kentte yaşayan emekliler tarafından olumlu karşılandı.

LEYLA BİLGİ

Bakmadan Geçme