Başkan Ünsal son durumu değerlendirdi

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, yangın söndürme çalışmalarının devam ettiği afet bölgesinde son durumu değerlendirdi.

Ünsal, İzmir’in en eski ormanlarından birinde meydana gelen yangının rüzgarın da etkisiyle büyük kayıplara yol açtığını belirterek, “Maalesef kaybımız çok büyük” dedi.

"Mücadele Sürüyor"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve CHP İzmir milletvekilleri ile birlikte saha çalışmalarına katılan Başkan Ünsal, ekiplerle ve vatandaşlarla görüşerek yangınla mücadele süreci hakkında bilgi aldı. Ünsal, “Tüm gece süren yoğun çalışmaların ardından sabah saatlerinden itibaren havadan müdahalenin yeniden başlamasıyla yangına karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Şu an itibarıyla iç yerleşim bölgelerimize yönelik bir tehdit bulunmuyor” şeklinde konuştu.

"Yaralarımızı Birlikte Saracağız"

Yangının yol açtığı maddi zararların dayanışma ile aşılacağını vurgulayan Başkan Ünsal, “Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından tam hasar tespitini yapacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız. Sahada canla başla görev yapan tüm kurumlarımıza, ekiplerimize, desteğe gelen il ve ilçelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme