Başkan Yiğit'ten saha çalışması

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, ilçede yürütülen çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceledi.

Çetin Emeç Mahallesi’ndeki çalışmaları denetleyen Başkan Yiğit, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldıktan sonra mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek, Balçova’nın güzelleştirilmesi için yapılan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Mahallelerde Rutin Çalışmalar Devam Ediyor

Başkan Yiğit'ten saha çalışması

Adile Naşit Sokak ve Şebboy Sokak’ta gerçekleştirilen parke taş döşeme, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi çalışmalarını değerlendiren Yiğit, bu tür çalışmaların ilçedeki diğer mahallelerde de rutin olarak sürdürüleceğini ifade etti. Önümüzdeki günlerde Bora Sokak’ta asfaltlama çalışmalarının başlayacağını belirten Yiğit, alt yapı çalışmalarına verdikleri önemi vurguladı.

"Alt Yapıya Ağırlık Verdik"

Başkan Yiğit'ten saha çalışması

Göreve geldikten sonra teknik ekiplerle birlikte ilçe genelindeki ihtiyaçları belirlediklerini söyleyen Başkan Yiğit, "Teknik birimlerimizle birlikte, ilçemizde yapılması gereken acil çalışmaları tespit ettik ve buna uygun bir yol haritası oluşturduk. İmkanlarımız doğrultusunda bu çalışmaları birer birer hayata geçireceğiz" dedi.

Yiğit, ayrıca ilçedeki vatandaşların Halkla İlişkiler birimine yaptıkları başvuruların çalışmaların yönlendirilmesinde önemli bir rol oynadığını ifade ederek, "Bize bu süreçte yardımcı olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. ‘Daha yaşanabilir bir Balçova’ hedefiyle çıktığımız bu yolda, adım adım ilerliyoruz" diye konuştu.

Eksikler İçin Anlayış Bekliyoruz

Başkan Yiğit'ten saha çalışması

Çalışmaların kesintisiz bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Yiğit, bazı eksiklerin olabileceğine dikkat çekerek, "Hemşerilerimizin bu konudaki anlayışına ve sabrına ihtiyacımız var. Zaman geçtikçe ilçemizdeki projeler daha da ileriye gidecek ve güzel sonuçlar elde edeceğiz. Çok sayıda önemli projeyi ilçemizde hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Yiğit’in saha incelemelerine Balçova Belediye Başkan Yardımcısı Bora Er ve Fen İşleri Müdürü Ali Oğuz da eşlik etti. Çalışmaların Balçova’da planlandığı gibi devam edeceği ve ilçe genelinde altyapıdan çevre düzenlemesine kadar birçok projenin hayata geçirileceği kaydedildi.

Bakmadan Geçme