• Haberler
  • İzmir
  • Başkan Yiğit yerel demokrasinin temel taşlarıyla buluştu

Başkan Yiğit yerel demokrasinin temel taşlarıyla buluştu

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, 19 Ekim Muhtarlar Günü öncesinde ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi. Tüm ayrıntılar haberimizde...

Yiğit, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve halkla belediye arasında köprü görevi gören muhtarların, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu vurguladı.

Başkan Yiğit yerel demokrasinin temel taşlarıyla buluştu

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, 19 Ekim Muhtarlar Günü öncesinde ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, muhtarların yerel yönetimlerin temel taşları olduğuna dikkat çeken Başkan Yiğit, onların taleplerini dinledi ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Yiğit yerel demokrasinin temel taşlarıyla buluştu

Toplantıda, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve vatandaşlara daha etkili hizmet sunulması konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Yiğit, muhtarların yerel demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu vurgulayarak, vatandaşlarla belediye arasında bir köprü görevi gördüklerini ifade etti.

Muhtarlar ise Başkan Yiğit'e, her zaman yanlarında olduğu ve sorunlarının çözümüne yönelik gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti. Etkinlik, samimi bir atmosferde sohbetlerle devam ederek, muhtarların belediye ile olan iletişimini güçlendirmeyi amaçladı. Başkan Yiğit, muhtarların katkılarıyla daha sağlıklı bir iletişim ve işbirliği ortamı yaratmayı hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: Balçova Belediyesi 

Bakmadan Geçme