• Haberler
  • İzmir
  • Başkan Yıldız: Eğlenceli bir program hazırladık 

Başkan Yıldız: Eğlenceli bir program hazırladık 

Çiğli Belediyesi, 10-11 Ağustos tarihlerinde Çiğli'deki çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak etkinlikler düzenleyecek. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, '10-11 Ağustos tarihleri için Harmandalı ve Güzeltepe'de oldukça eğlenceli bir program hazırladık' dedi. 

Çiğli Belediyesi, 10-11 Ağustos tarihlerinde Çiğli'deki çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak etkinlikler düzenleyecek. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, "10-11 Ağustos tarihleri için Harmandalı ve Güzeltepe’de oldukça eğlenceli bir program hazırladık" dedi. 

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın öncülüğünde organize edilen etkinlikler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek. 10 Ağustos Cumartesi günü Güzeltepe Futbol Sahası’nda, 11 Ağustos Pazar günü ise Harmandalı Gül Esin Parkı’nda 14.00-20.00 saatleri arasında yapılacak etkinlikler, çocuklara eğlenceli bir deneyim sunacak. Etkinlikler kapsamında, çocuklar şişme oyun parkında keyifli vakit geçirebilecek, yüz boyama ve balon katlama aktivitelerine katılabilecek. Ayrıca, etkinliğe katılan çocuklara pamuk şeker ikram edilecek. 

“ÇEŞİTLİ KURSALAR VE AKTİVİTELER DÜZENLİYORUZ”

Başkan Yıldız, çocukların mutluluğunun kendileri için en değerli hizmet olduğunu belirterek, “Çocuklarımız yıl içerisinde yorucu bir eğitim dönemi geçiriyor. Onların yorgunluğunu atması, keyifli vakit geçirmesi ve kişisel gelişimlerini sürdürmesi amacıyla çeşitli kurslar ve aktiviteler düzenliyoruz. 10-11 Ağustos tarihleri için Harmandalı ve Güzeltepe’de oldukça eğlenceli bir program hazırladık. Şişme oyun parkı, yüz boyama ve balon katlama etkinliklerimizin yanı sıra ikramlarımızla çocuklarımıza güzel bir hafta sonu yaşatacağız. Tüm çocuklarımızı etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

LEYLA BİLGİ 

Bakmadan Geçme