• Haberler
  • İzmir
  • Başkan Yıldız Ünsal mahalle turlarını sürdürüyor

Başkan Yıldız Ünsal mahalle turlarını sürdürüyor

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, mahallelerdeki talepleri ve önerileri yerinde tespit etmek amacıyla saha gezilerini sürdürüyor.

Son olarak Cumhuriyet ve Latife Hanım mahallelerini ziyaret eden Başkan Ünsal, muhtarlar, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi. Ünsal, "Karşıyakamızı sokaktan yönetiyoruz; ortak akılla ihtiyaçlara çözüm üretmek için çalışıyoruz" dedi.

Katılımcı Yönetim Vizyonu ile Mahalle Turları

Başkan Yıldız Ünsal mahalle turlarını sürdürüyor

Katılımcı yönetim anlayışıyla belediye hizmetlerine yön veren Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi’nde Muhtar Özay Dağhan'ı, Latife Hanım Mahallesi’nde ise Muhtar Levent Bozkurt’u ziyaret etti. Ziyaretler sırasında belediye hizmetlerini anlatan Ünsal, mahalle sakinlerinin talep ve beklentilerini dinleyerek yerinde değerlendirmelerde bulundu. Mahallelerdeki saha çalışmalarına belediye bürokratlarıyla birlikte katılan Ünsal, esnaf ve vatandaşlarla da birebir sohbet etti.

“Birlikte Güçlüyüz”

Başkan Yıldız Ünsal mahalle turlarını sürdürüyor

Başkan Yıldız Ünsal, Karşıyaka’nın sorunlarına ortak akıl ile çözüm üretmenin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: "Göreve geldiğim ilk günden itibaren katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın önerileri, tespitleri bizim için çok kıymetli. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantıların yanı sıra sık sık saha gezileri yaparak ihtiyaçları doğrudan yerinde tespit ediyoruz. Bu geziler sayesinde ortak akılla ürettiğimiz çözümleri hızlı bir şekilde hayata geçirmek için çalışıyoruz. Yetkimizin dışında kalan konuları ise ilgili kurumlara iletiyoruz. Karşıyaka’yı daha yaşanabilir hale getirmek için birlik ve beraberlik içinde, büyük bir gayretle hizmet üretmeye devam edeceğiz."

Başkan Ünsal, sahada halkla birebir temas kurmanın belediye yönetimi için vazgeçilmez olduğunu belirterek, Karşıyaka’nın daha iyi bir geleceğe kavuşması için muhtarlar ve mahalle sakinleriyle ortak projeler geliştirmeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Bakmadan Geçme