• Haberler
  • Genel
  • Başkan Yılmaz: Hizmet ve projeler üretmeye gayret ediyoruz

Başkan Yılmaz: Hizmet ve projeler üretmeye gayret ediyoruz

Çiğli Belediyesi, yabancı dil bilgisini geliştirmek isteyenler için ücretsiz İngilizce Dil Kursu düzenliyor. Çiğli Belediyesi Prof....

Çiğli Belediyesi, yabancı dil bilgisini geliştirmek isteyenler için ücretsiz İngilizce Dil Kursu düzenliyor.

Çiğli Belediyesi Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi’nde başlayan A2 seviyesi İngilizce kursu, 4 hafta sürecek. Hafta içi 09.30-16.00 saatleri arasında gerçekleşen derslere 14 yaş ve üzeri kursiyerler katılabiliyor. Kursiyerler, günlük yaşamda İngilizceyi daha iyi anlama ve kullanma becerisi kazanacak.

Öğrencilere temel seviyede İngilizce bilgisi veriliyor. Eğitimcilerden pratik dersler alan kursiyerler, cümle kurma, aile bireylerini tanıtma, yol tarifi yapabilme, duygularını ifade etme ve hava koşullarını anlatma gibi günlük konuşma pratikleri yapıyor. 15 kişilik sınıflarda verilen eğitimlerde, dil bilgisi kuralları da öğretiliyor.

Haber

“ÜCRETSİZ KURSLAR DÜZENLİYORUZ”

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, yabancı dil eğitiminin önemini vurgulayarak, “Kentimizin fiziki ihtiyaçlarına yönelik sürdürdüğümüz temel belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra Çiğlili komşularımızın talepleri doğrultusunda hizmet ve projeler üretmeye de gayret ediyoruz. Eğitim, sanat, spor ve mesleki anlamda kendisini geliştirmek isteyenler için ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Son olarak, İngilizce kursumuzun startını verdik. Dört hafta boyunca A2 seviyesinde eğitim vereceğiz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları göz önünde bulundurduğumuzda, kişisel gelişimine önem veren bireylerin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

LEYLA BİLGİ  

Bakmadan Geçme