Batur: Çalışmaya mücadeleye devam

Kıyı Ege Belediyeler Birliği'nin 2023 yılı Olağan Meclis Toplantısı, Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde yapıldı. Konak Belediye Başkanı...

Batur: Çalışmaya mücadeleye devam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin 2023 yılı Olağan Meclis Toplantısı, Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde yapıldı. Konak Belediye Başkanı ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Abdül Batur’un başkanlığında yapılan toplantıda encümen ve komisyon üyelerini belirlenirken, birlik 2022 Mali Yılı Faaliyet Raporu da görüşülerek kabul edildi. Toplantıda, Afyonkarahisar Seydiler Belediyesi de birliğe üye oldu.

Haber

‘Büyük sınavlar verdik’

Yeni seçilen encümen ve komisyon üyelerini tebrik ederek, görevlerinde başarılar dileyen Batur, dünyanın ve Türkiye’nin ardı ardına doğal afetlerle sınandığı bir dönemin yaşandığına dikkat çekerek, “Bu dönem felaketler dönemi oldu. Belediyelerimiz bu felaketler karşısında büyük sınavlar verdi. Belediyelerin bütçelerini de çok etkiledi ama çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Bizler millet olarak onlarca asırdır bir arada yaşamanın gücünü, mutluluğunu, zenginliğini gördük. Onun içindir ki yerelde birliktelik ülkemizde de birlikteliği kalıcı hale getirecektir” dedi.

Encümen üyeleri belirlendi

Yapılan oylamalarla Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan encümen üyeleri olarak seçildi.

Haber Merkezi

 

 

 

Bakmadan Geçme