• Haberler
  • İzmir
  • Batur'dan saldırıyla ilgili ilk açıklama: 'Hiçbir şey bizi yıldıramaz'

Batur'dan saldırıyla ilgili ilk açıklama: 'Hiçbir şey bizi yıldıramaz'

Genel seçimlere 33 gün kala siyasi partilere yönelik saldırı girişimleri giderek artmaya devam ediyor. Konak'ın İkiçeşmelik...

Batur'dan saldırıyla ilgili ilk açıklama: 'Hiçbir şey bizi yıldıramaz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel seçimlere 33 gün kala siyasi partilere yönelik saldırı girişimleri giderek artmaya devam ediyor. Konak’ın İkiçeşmelik semtindeki CHP Konak İlçe Başkanlığının seçim bürosuna bir saldırganın taşlı saldırı düzenlemesinin ardından Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çirkin saldırı hakkında açıklama yaptı.

Düzenlenen saldırı hakkında konuşan Başkan Batur, vatandaşın emniyetteki ilk ifadesinde Cumhuriyet Halk Partisinin seçim bürosu olduğu için camları kırdığı ve Ak Partiye oy verilmesini istediği beyanında bulunduğunu söyledi.

Başkan Batur sözlerini şöyle sürdürdü:“Olay bize sabah 09.00 gibi intikal etti ve ilçe başkanımız Akın Küçükoğullarından emniyet güçlerine haber verdi. Emniyet güçlerimiz de olaya hemen müdahale ederek ilgili şahsı yakaladı. Seçim döneminde, bu tür saldırılar bu ara sık sık olmaya başladı. Ama Cumhuriyet Halk Partililer olarak ve İzmirliler olarak bu tür saldırılardan hiçbir zaman yılmadan mücadelemize devam edeceğiz. Yakalanan şahıs ifadesinde bunları kullanmış. Biliyorsunuz bu hafta Polis Haftası ve biz de bu sebeple bugün İlçe Emniyet Müdürümüzle görüşecektik. Olayın mahiyetini kendisinden de tam olarak öğrenmiş olacağız. Maalesef İstanbul’da CHP ve İYİ Parti’ye, sonra İzmir’e de sıçrayacak şekilde olması bizleri üzdü. Ama burada bulunan bütün partili arkadaşlarımız ve yöneticilerimizle beraber bir yumruk halinde bu saldırılara karşı duracağız. Hiçbir şey bizi yıldıramaz. 13. Cumhurbaşkanımız olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesinde, partimizin başarılı olmasında çalışmalarımızı en üst noktada sürdürürken bu olay bizi daha da kamçılamış oldu.”

Bakmadan Geçme