• Haberler
  • İzmir
  • Bayraklı Belediyesi yaz okullarında muhteşem final

Bayraklı Belediyesi yaz okullarında muhteşem final

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okulları, 8 hafta süren yoğun bir eğitim ve atölye programının ardından görkemli bir final etkinliği ile sona erdi.

Bu süreçte eğitimlere katılan 150 öğrenci, 100. Yıl Zeka Oyunları ve Matematik Parkı’nda düzenlenen final etkinliğinde yeteneklerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların ve gençlerin kültür, sanat, spor ve sosyal aktivitelerle desteklenmeye devam edileceğini vurguladı.

150 Öğrenci Yeteneklerini Sergiledi

Bayraklı Belediyesi yaz okullarında muhteşem finalHer yıl binlerce kişiye kültür ve sanat alanında kurslar sunan Bayraklı Belediyesi, bu yılki yaz okulları kapsamında düzenlediği programların finalinde 150 öğrenciyi sahnede buluşturdu. 8 hafta boyunca süren atölye ve eğitimlerin ardından, kursiyerler öğrendiklerini final etkinliğinde sergiledi. 100. Yıl Zeka Oyunları ve Matematik Parkı’nda gerçekleşen astronomi ve uzay bilimleri, eğlenceli bilim, arkeoloji, çocuk öyküleri, zeka oyunları, görsel sanatlar, robotik kodlama, neşeli matematik, satranç ve müzik dinletisi gibi çeşitli etkinlikler, izleyicilerden tam not aldı. Final programına, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, bürokratlar, kursiyerler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanatla Dolu Bir Gelecek Vurgusu

Bayraklı Belediyesi yaz okullarında muhteşem finalBayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, etkinlikte yaptığı konuşmada, gençlere ve çocuklara sanatla ve kültürle dolu bir gelecek sunma hedefiyle çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Önal, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’ Yaklaşık iki ay süren yaz okulumuzda 150 çocuğumuz, sanatın, müziğin ve bilimin birleştirici gücüyle bir araya geldi. Hem eğlendiler hem de öğrendiler. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kültürden sanata, spordan sosyal aktivitelere kadar hayatın her alanında imkanlarımız dahilinde desteklemeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Bayraklı Belediyesi’nin düzenlediği yaz okulları, öğrencilerin hem eğlenip hem de öğrenebileceği, sanat ve bilimle iç içe bir ortam sunarak, geleceğe umutla bakan bireyler yetiştirmeye katkı sağladı. Belediye, bu tür etkinliklerle çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemeyi sürdürecek.

Bakmadan Geçme