Bayraklı Belediyesinde tartışmalı meclis

MHP Bayraklı Meclis Üyesi Muhammet Şahin, Bayraklı Belediyesini eleştirdi, belediyenin hizmet üretmediğini iddia eden Şahin: 'Bizim...

Bayraklı Belediyesinde tartışmalı meclis
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Bayraklı Meclis Üyesi Muhammet Şahin, Bayraklı Belediyesini eleştirdi, belediyenin hizmet üretmediğini iddia eden Şahin: “Bizim burada tek görevimiz var Bayraklıların hakkını savunmak, onlara hakkettikleri hizmetin gelmesini sağlamaktır.” dedi.

GERGİN TOPLANTI

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Bayraklı Meclis toplantısı, yaşanan tartışmalar nedeniyle tamamlanmadan dağılırken, söz alan Şahin, Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı eleştirdi. MHP’liler Sandal’ı, Belediye Meclisini her fırsatta bir çekişme ve tartışma alanına çevirdiği şeklinde eleştirilerini yöneltti.

“MECLİSİN HER OTURUMU ÇEKİŞMELİ”

Şahin, sözlerine :“ “Başkan sayesinde belediye meclisimiz her oturumunu siyasi çekişmeyle tamamlıyor. Geçtiğimiz hafta Liderimize ve partimize karşı sarf ettiği ifadelerin cevabını hakkıyla aldı. Tam düzelir diye düşündük bu defa da toplantıyı usulsüz olarak kapatıp kimseye söz vermeden salondan ayrıldı! Bayraklı Belediyesi Meclis Salonu çocukların oyun salonu değildir! Küstüm ben oynamıyorum, verin meşelerimi ben gidiyorum diyemezsiniz. Attığı adım iç tüzüğe aykırıdır. Bunun da hukuki ve insani karşılığı vardır. Bu aynı zamanda halkımızın iradesine saygısızlıktır.” devam etti.

BAŞKAN’A HİZMET ÇAĞRISI

Sandal’ın Bayraklı’nın gelişimini engellediğini iddia eden Şahin, ilçeye ve İzmir’e karşı sorumlu olduklarının altını çizdi. Belediye Başkanını Bayraklıların hizmetine çağıran MHP Belediye Meclis Üyesi Şahin, “ Bu meclisteki varlığımız işte bu sorumluluklara dayanıyor. Bay Sandal, yaptıklarıyla demokrat olmadığını her fırsatta ispat ederken, aslında ilçemize yapılabilecek her türlü hizmeti ve Bayraklı’nın gelişmesini engelliyor. O’nun sayesinde İzmir’in en tartışmalı Belediyesi haline geldik.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme