Bayraklı'da 'Zabıta Haftası' coşkusu

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen Zabıta Haftası etkinliğinde, Zabıta Müdürlüğü personeliyle buluştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Önal, ilçenin güvenliği ve huzuru için özveriyle çalışan zabıta ekiplerine teşekkür ederek, “Daha güçlü bir Bayraklı’yı hep birlikte kuracağız” dedi.

Zabıta Teşkilatı’nın 198. Yılı Kutlandı

Bayraklı'da 'Zabıta Haftası' coşkusuBayraklı Belediyesi, zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümü vesilesiyle özel bir etkinlik düzenledi. Başkan İrfan Önal, bu anlamlı günde Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya gelerek, zabıta teşkilatının önemine vurgu yaptı. Başkan Önal, yaptığı konuşmada, zabıta ekiplerinin üstlendiği zorlu görevin farkında olduklarını belirtti.

“Güçlü Bir Bayraklı İçin Birlikte Çalışacağız”

Bayraklı'da 'Zabıta Haftası' coşkusuBaşkan Önal, konuşmasında, “Zabıta ekiplerimizin ilçemizde güvenliği ve huzuru sağlama adına gösterdiği çabayı takdirle karşılıyorum. Bayraklı olarak, kurumsallaşma sürecinde bazı zorluklar yaşasak da bunların üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyorum. İlçemizi daha güçlü, daha huzurlu bir yer haline getirmek için el birliğiyle çalışacağız. Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımızın mutluluğu için gece gündüz demeden hizmet veriyor. Bu özverili çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Zabıta teşkilatının 198. kuruluş yılı kutlu olsun, nice başarılı yıllara” ifadelerini kullandı.

Başkan Önal, konuşmasının ardından zabıta personeliyle sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Etkinlik, sıcak bir atmosferde sona erdi.

Bakmadan Geçme