Bayraklı Şehir Hastanesi'nde bitmeyen kriz!

Turgay Kılıç/YENİ İZMİR- 16 Ekim tarihinde Bayraklı Şehir Hastanesi faaliyete geçtiği gün işçiler 6 aylık ödemelerini alamadıkları...

Turgay Kılıç/YENİ İZMİR- 16 Ekim tarihinde Bayraklı Şehir Hastanesi faaliyete geçtiği gün işçiler 6 aylık ödemelerini alamadıkları için eylem kararı aldı, şantiye girişi önünde yaklaşık 100 personel iş bıraktı. İki işçi ise canını hiçe sayarak çatıda eyleme devam etti. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal ederek çatıya çıkan işçiler için trambolin kurdu.

‘CİHAZ KULLANAMIYORLAR’

Bir hasta yakını annesinin Ege Üniversitesi yoğun bakım servisinde yattığını ve annesinin doktorunun talimatıyla Bayraklı Şehir Hastanesi’ne sevk edildiğini belirtti. “Ege’de yer yok dediler, annemi buraya sevk ettiler. Kimse buradaki cihazları kullanmayı bilmiyor” diyerek gözyaşları içinde hastanedeki eksik uygulamalara sitem etti.

Sağlık personelinden çok güvenlik görevlisinin olduğuna dikkat çeken hasta yakını, odada yeni cihazların bulunduğunu ve içerideki sağlık ekiplerinin de cihazları kullanmayı bilmediklerini iddia ederek, “Burada birçok sorunla boğuşuyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme