Bayraklı'da evde bakım hizmetleri

Bayraklı Belediyesi, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar için evde bakım hizmetlerini başlattı. Kişisel bakım ve evde...

Bayraklı Belediyesi, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar için evde bakım hizmetlerini başlattı. Kişisel bakım ve evde kuaför hizmetleriyle günlük yaşamı tek başına sürdüremeyen vatandaşlara destek sağlanıyor. Belediye Başkanı İrfan Önal, hizmetleri yerinde inceleyerek vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Başkan Önal: “İmkanlarımız dahilinde tüm vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya ve bize ihtiyaç duyulan her alanda destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bayraklı Belediyesi, yatalak hasta, yaşlı veya engelli vatandaşlar için evde doktor ziyareti, küçük bakım-onarım ve tadilat işleri gibi hizmetlerin yanı sıra kişisel bakım ve evde kuaför hizmetleri sunmaya başladı. Bu hizmetler, Başkan Önal’ın seçim vaatleri arasında yer alıyor ve vatandaşlar arasında büyük memnuniyet yaratıyor. Son olarak, Başkan Önal, Çay ve Fuat Edip Baksı mahallelerindeki vatandaşları evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinledi ve ilçe sakinlerine her zaman destek olacaklarının sözünü verdi. Aileler, ziyaretlerden duydukları mutluluğu ifade ederek Başkan Önal’a teşekkür etti. İzmirli ünlü kuaför Önder Kaya’nın da sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde destek verdiği evde bakım hizmetlerinin kuaför ve kişisel bakım alanlarında devam edeceği belirtildi.

Haber

ÇÖZÜM ÇALIŞMALARI 

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Bayraklı’da ikamet eden vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyerek, “Engelli, yatalak hasta ve yaşlılarımız için evde bakım hizmetlerimiz kapsamında kişisel bakım ve kuaför hizmetini başlattık. Bayraklı’da ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanında olacağımızın sözünü vermiştik. Bu kapsamda ekiplerimiz, gelen talepleri değerlendirerek evde kuaför hizmeti sunacak. Hangi konuda sıkıntı yaşanıyorsa, imkanlarımız dahilinde o konular değerlendirilerek çözüme kavuşturulacak. İlçe sakinlerimizin rahatı, konforu, huzuru ve mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Haber

Hasta, yaşlı veya engelli vatandaşlar, evde bakım hizmetlerinden faydalanabiliyor. Evde kuaförlük hizmetleri için 477 20 00 / dahili 2809 – 2810 numaralı telefonlardan, evde doktor ziyareti, küçük tamirat, tadilat, temizlik gibi diğer hizmetler için ise randevu ve detaylı bilgi almak için 477 20 00 numaralı telefondan ulaşabilirler.

LEYLA BİLGİ

Bakmadan Geçme