Bayraklı'dan CHP'ye oy yok!

Aysun Güler/Yeni İzmir- CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal'a yönelik tepkiler dikkat çekti. Bayraklı CHP...

Bayraklı'dan CHP'ye oy yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aysun Güler/Yeni İzmir- CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal’a yönelik tepkiler dikkat çekti. Bayraklı CHP İlçe Örgütü önünde toplanan vatandaşlar ve örgütlüler zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

 ‘‘OY VERMEYECEĞİM’’

Eski Bayraklı Belediyesi çalışanı Ali Kaşıkçı şimdiki Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a sitem etti. Kaşıkçı, ‘‘42 senedir Bayraklı’dayım. 2 yıl önce Sandal bizi işten çıkardı. Geçmiş dönem Belediye Başkanımız Hasan Karabağ ile çarşıda karşılaştık ve sarıldık. Birileri bizi fotoğrafa çekmiş. Fotoğraflar Sandal’ın eline geçince bizi işten çıkardı. Şu anki gidişatı da beğenmiyoruz. Şimdiki Bayraklı Belediye Başkan Adayı da Sandal’ın tanıdığı bir isim. CHP’li olarak şimdiki adaya oy vermeyeceğiz’’ dedi.

Haber

Ali Kaşıkçı

‘‘CHP’YE YAKIŞMIYOR’’

Yüksek Ziraat Mühendisi Nevzat Zıraman atamayla gelen Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Zıraman açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Atanan belediye başkan adayımız tepeden adeta paraşütle indirildi. Bunu kimin yaptığını biliyoruz; Onursal Adıgüzel. Bu kişinin belirleyeceği bir adayı Bayraklı kabul etmez. Partide izi olmayanın burada söz söylemeye hakkı yoktur. İthal başkan istemiyoruz. 330 bin nüfuslu bir ilçede dışarıdan adam getirmek etik de değil CHP’ye de yakışmıyor. Bunlara oy vermeyeceğiz. CHP kimsenin tekelinde değildir. Genel Merkez yönetimindekiler gidecek, kışı çıkartırlar ancak baharı çıkaracaklarını zannetmiyorum.

Haber

Nevzat Zıraman

‘‘KENDİSİ DE ATAMAYLA GELDİ’’

Mali Müşavir Ertuğrul Sivrioğlu ise atanan aday ve şimdiki Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal için, ‘‘Serdar Sandal’ın söylemlerinde en çok zoruma giden Bayraklı’daki bayrak bizde demesi. Hangi bayraktan bahsediyor. Bayrak bizde. Sandal’ın ardından bir aday geldi. Halk ve Bayraklı’daki örgütlüler tanımıyor. Parti örgütünü hegemonyanız altına alamazsınız. Ancak bunlar hep yapıldı. Bunları konuştuğumuzda bize cephe alıyorlar. Atamalara kesinlikle karşıyız. Sandal atamayla gelen adayı eleştiriyor. Ancak kendisi de atamayla geldi. Şimdiki atamaya Sandal’ın yorum yapması siyasi etiğe uygun değil’’ şeklinde konuştu.

Haber

Ertuğrul Sivrioğlu

Fotoğraflar: Yeni İzmir/Turgay Kılıç

Bakmadan Geçme