Bayram öncesi kötü haber

 HaberTürk’ten Yiğitcan Yıldız’ın haberine göre bayramda yolculuk yapacak olanlar hayal kırıklığına uğrayacak.  İzmir – İstanbul arası...

Bayram öncesi kötü haber
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 HaberTürk’ten Yiğitcan Yıldız’ın haberine göre bayramda yolculuk yapacak olanlar hayal kırıklığına uğrayacak.  İzmir – İstanbul arası otobüs yolculuğunda bilet fiyatı bugünden itibaren 350 liradan 500 liraya yükseldi. Bu da yüzde 40 oranında fiyat artışına tekabül ediyor. mesafeler arttıkça fiyatlar da artıyor. Uzak mesafelerdeki yakınlarını ziyaret etmek yada tatil için sahile inmek isteyenleri kötü bir sürpriz bekliyor. 

Hava yolu şirketlerinde ise,  İzmir Adnan Menderes Havalimanı kalkışlı  İstanbul Havalimanı varışlı yolculuğun bedeli   bin 163 liradan  bin 600 TL’ye kadar çıktığı görülüyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İzmir’e yapılacak uçak yolculuğunda ise bir başka havayolu şirketi tercih edildiğinde 13 Nisan tarihinde bilet fiyatı bin 24 TL kadar. 14 Nisan tarihinde ise aynı yolculuk bin 400 TL’ye çıkıyor. Yani bu bilete de 1 günde yüzde 40 kadar zam geldiği anlaşılıyor.

(E.S.)

Bakmadan Geçme