• Haberler
  • Genel
  • Belediye Başkanı Adayının aracı saniyeler içinde alev aldı!

Belediye Başkanı Adayının aracı saniyeler içinde alev aldı!

Olay, 17 Mart 2024 Pazartesi günü saat 20.00 sıralarında Bursa’nın Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi’nde gerçekleşti....

Olay, 17 Mart 2024 Pazartesi günü saat 20.00 sıralarında Bursa’nın Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi’nde gerçekleşti. Kent Meydanı’nda bir etkinliğe katılan Subaşı’nın, seçim çalışmaları için kullandığı minibüs, park halindeyken aniden alev aldı.

Yangına Müdahale

Aracın yandığını gören Subaşı ve partililer itfaiyeye haber verdi. Yangını büyümeden söndürmeye çalışsalar da, zaman zaman patlamalar meydana geldi ve alevler kısa sürede minibüsü sardı. Polis caddeyi trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık 15 dakikalık bir çalışmanın ardından yangın söndürüldü.

Hasar Durumu

Yangında minibüs kullanılamaz hale geldi. Neyse ki olayda can kaybı veya yaralanma olmadı. Yangının çıkış sebebi ise itfaiye ekiplerinin incelemesinin ardından belli olacak.

Atilla Subaşı’nın Açıklaması

Subaşı, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmaları için kullandığımız minibüsümüz park halindeyken alev aldı. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor. İtfaiye ekiplerimize ve olay yerine gelen tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Neyse ki can kaybı veya yaralanma olmadı.” dedi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili polis ve itfaiye ekipleri inceleme başlattı. Yangının kaza sonucu mu yoksa kundaklama mı olduğu araştırılıyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme