• Haberler
  • Magazin
  • Beren Saat'in oynayacağı yeni filmin kadrosu belli oldu 

Beren Saat'in oynayacağı yeni filmin kadrosu belli oldu 

Ünlü oyuncu Beren Saat'in merakla beklenen yeni filmi 'Gizli Dolap'ın kadrosu netleşti.

Prime Video platformunda yayınlanacak olan film, bugün itibarıyla çekimlere başlıyor. Saat'e Yiğit Özşener ve Furkan Andıç gibi tanınmış oyuncular eşlik edecek.

Filmin Detayları ve Kadro

Aşk-ı Memnu dizisinden 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde izleyici karşısına çıkan Beren Saat, “Gizli Dolap” ile yeniden ekranlarda yer alacak. Burcu Görgün'ün senaryosunu yazdığı bu filmde, yönetmen koltuğunda Caner Alper ve Mehmet Binay oturuyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği film, Beren Saat'in kariyerine yeni bir halka ekleyecek.

Oyuncu Kadrosu

Filmin kadrosunda Beren Saat’in yanı sıra deneyimli isimler de yer alıyor. “Beni Görüyor Musun?” kampanyasının yürütücüsü olan Rengin Alaz karakterine Beren Saat hayat verecek. Rengin’in eşi Barış karakterini Yiğit Özşener canlandırırken, Rengin’in yıllar sonra karşısına çıkan gençlik aşkı Cem’i Furkan Andıç oynayacak.

Ayrıca, son olarak “Ömer” dizisinde Şükran rolüyle dikkat çeken Gamze Karaduman, filmde Zeyno karakterini canlandıracak. Karaduman, bu filmde bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.

Filmin Konusu

“Gizli Dolap”, gecekonduda yaşayan ve kamyon şoförü Hamza’yla mutsuz bir evlilik sürdüren Zeyno’nun, OnlyFans adlı platformda yüzünü gizleyerek özel görüntülerini paylaşması ve bu sırada ünlü gazeteci Rengin Alaz ile yollarının kesişmesiyle gelişen olayları konu alıyor. Film, gençlik aşkı, ilişkiler ve toplumsal normların sorgulanması gibi temaları işleyerek izleyiciye etkileyici bir hikaye sunmayı hedefliyor.

Not: OnlyFans platformu, geçtiğimiz yıl “toplumun ahlak yapısını bozduğu ve özellikle gençler üzerinde olumsuz etki yarattığı” iddialarıyla Türkiye'de erişim engeline maruz kalmıştı. Bu durum, filmin konusunun toplumsal duyarlılık ve tartışmalara dair derin bir anlam taşıdığını göstermektedir.

“Gizli Dolap”, Beren Saat’in kariyerinde yeni bir sayfa açarken, izleyicilerin de ilgisini çekecek türden bir yapım olarak öne çıkıyor. Filmin çekimlerine bugün başlandığı için, yapımın izleyiciyle buluşacağı tarihi merakla bekleniyor.

Bakmadan Geçme