• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş T.D. Van Bronckhorst'tan galibiyet ve Avrupa açıklaması

Beşiktaş T.D. Van Bronckhorst'tan galibiyet ve Avrupa açıklaması

Galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Bronckhorst, takımın hedeflerine ve gelecekteki planlarına da değindi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında İsviçre'nin Lugano takımını 5-1 yenerek grup aşamasına yükseldikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Giovanni van Bronckhorst, taraftarın desteğine vurgu yaparak şunları söyledi: "Harika bir akşam yaşıyoruz. Taraftarımız bütün akşam bize destek verdi. Hepimiz için keyifli bir gece geçiyor"

"HAK ETTİĞİMİZ BİR SONUÇ ALDIK"

Van Bronckhorst, karşılaşmanın ilk yarısında iyi bir performans sergilediklerini ve rakibe büyük fırsatlar vermediklerini belirtti: "İlk yarıda iyi oynadık, çok fazla fırsat yakaladık, rakibe büyük fırsat vermedik. İkinci yarıya çok iyi başlayamadık. Bir gol yedik ama ondan sonra da fazla fırsat vermedik. Harika bir gol attık, o golden sonra rakibin geçişlerde çok fazla pozisyon vereceğini biliyorduk. Hak ettiğimiz bir sonuç. Skordan dolayı memnunum. Gruplara kalma hedefimize de ulaştık"

"KADROMUZ HAZIR"

Transfer süreci ve kadro durumu hakkında da konuşan Van Bronckhorst, takımın büyük ölçüde hazır olduğunu söyledi: "Geldiğimden beri büyük bir kadromuz vardı. Bu kadroyu tazeledik. İyi oyuncular kattık kadromuza. Daha önce de söyledim, iyi iş yaptık transferde. Transferin bitmesine birkaç gün var. Kadromuzu daha güçlü hale getireceğimiz bir durum olursa bundan şüphe etmeyiz. Kadronun yüzde 90-95 olarak hazır olduğunu söyleyebilirim. Fırsat olursa da bunu değerlendiririz"

"ŞU ANDA MUTLU BİR HOCA VAR"

Beşiktaş'ın grup aşamasına yükselmesinin önemine değinen deneyimli teknik direktör, takımın performansından memnun olduğunu dile getirdi: "Skordan dolayı mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Gruplara kalmak istiyorduk ve bunu başardık. Şu anda mutlu bir hoca var. Bu akşamın keyfini çıkartıyorum. Yarın kuralar var. Sezonun ilk bölümünü iyi bitirmek istiyoruz"

BEŞİKTAŞ'IN GELECEĞİ

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalma başarısı gösterirken, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un liderliğinde daha büyük hedeflere doğru ilerliyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak kuralar ve ligdeki performans, siyah-beyazlıların geleceğini şekillendirecek.

Bakmadan Geçme