Beydağ’da yollar asfaltlanıyor

Beydağ Tosunlar Mahallesi Tire bağlantı yolunda, asfalt kaplama çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beydağ Belediyesi Fen...

Beydağ’da yollar asfaltlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beydağ Tosunlar Mahallesi Tire bağlantı yolunda, asfalt kaplama çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beydağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor.  Başlatılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında zemin iyileştirmesi yapılarak yollar düzeltiliyor ve yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Tosunlar mahallesi Mahallesi Tire bağlantı yolunda onarım ve bakım çalışmaları başladı. Vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol tadilatları kısa süreler içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar yol çalışmaları hakkında, “Çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımız daha güvenilir ve konforlu bir şekilde yolumuzu kullanabilecekler. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibine hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme