• Haberler
  • Yerel
  • Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'tan Başkan İduğ'a ziyaret

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'tan Başkan İduğ'a ziyaret

Geçtiğimiz yıl Beylikdüzü Belediyesi'ne ziyaret gerekleştirerek onların yaptığı çalışmaları incelediklerini söyleyen Başkan Mustafa İduğ, 'Hayata geçirdiğimiz...

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'tan Başkan İduğ'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl Beylikdüzü Belediyesi’ne ziyaret gerekleştirerek onların yaptığı çalışmaları incelediklerini söyleyen Başkan Mustafa İduğ, “Hayata geçirdiğimiz bazı projelerde birbirimizi örnek alarak, dayanışma içinde çalışıyoruz. Bu gün ilçemize gelerek çalışmalarımız hakkında bilgi alan Başkanımız Çalık’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” cümlelerini kurdu. Başkan İduğ ile birlikte tesisleri gezen Başkan Çalık İletişim Merkezi, Bornova Belediyesi Kent Arşivi ve Müzesi Dramalılar Köşkü, Asfalt Plenti, Çamdibi Kapalı Yüzme Havuzu, Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesi ile Çocuk Aktivite Merkezine ziyaret gerçekleştirerek çalışmalar hakkında bilgi topladı. Yerel yönetimler olarak örnek projeleri paylaşmak gerektiğine değinen Çalık, “İyilikleri çoğaltmamız lazım. Bizler sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl yapıldığını dayanışmamız ile gösteriyoruz. Başkanımız İduğ’a başarılı işleri için teşekkür ederiz.” ifadelerinde bulundu.

Haber

‘Bornovalılar çok şanslı’

Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bornovalılar çok şanslı. Muazzam çalışamlar yapılmış. Yerel yöneticilikte farlı işler ortaya konmuş. Başkanımız Mustafa İduğ’un güzel işlerin altına imzasını atması beni çok mutlu etti. Kendisiyle gurur duyuyoruz.” ifadelerini kurdu.

Haber

Projeleri tek tek gezen Çalık, STK Yerleşkesi projesinden çok etkilendiğini ekleyerek, “Yerel yönetimlerin en fazla problemli olduğu alanlardan birine güzel bir çözüm bulunmuş. İnşallah en yakın zamanda bu projeyi Beylikdüzü’ne de taşımak isteriz.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Mehmet Murat Çalık ile birlikte tesisleri gezdiklerini belirten Başkan Mustafa İduğ, “Beylikdüzü’nde örnek çalışmalar yapıldı. Biz de bunları yerinde inceledik. Bu gün de Bornovamız için yaptığımız projelerimizi kendisine tanıttık. Çalışmalarımız hakkında ki görüşlerini aldık. Olumlu düşünceleri bizi mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ederim. Bu dayanışmanın en güzel örneği.” cümleleriyle düşüncelerini belirtti. (M.T.)

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme