Beyoğlu'nda genç kızı taciz edenler tutuklandı!

Beyoğlu'nda genç kızı taciz eden 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu'nda genç kızı taciz eden 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yaşanan taciz olayıyla ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan iki şahıs, mahkemeye sevk edilerek tutuklandı. 

NE OLMUŞTU?

Olay, 24 Eylül'de Beyoğlu’ndaki Şehit Muhtar Mahallesi Balo Sokak'ta meydana geldi. 25 yaşındaki İrem A., evine giderken Semir T. ve Ömer K. tarafından takip edilerek taciz edildi. Genç kızın tacize uğradığını gören çevredeki vatandaşlar, duruma müdahale ederek yardım etti. 

Beyoğlu'nda genç kızı taciz edenler tutuklandı!

SERBEST BIRAKILMIŞLARDI

Beyoğlu Güven Timi polis ekipleri, olay yerine intikal ederek şüphelileri yakaladı ve gözaltına aldı. Ancak, emniyetteki işlemlerin ardından savcılık tarafından serbest bırakılmışlardı. 

Beyoğlu'nda genç kızı taciz edenler tutuklandı!

TUTUKLANDILAR 

Tepkilerin artmasının ardından savcılığın çıkardığı yakalama kararı doğrultusunda, Semir T. Mersin’in Tarsus ilçesinde, Ömer K. ise İstanbul’un Kadıköy ilçesinde tekrar gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan şüpheliler, İstanbul Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Her iki şüpheli, "cinsel saldırı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamalarıyla tutuklanmaları talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği önüne çıkarıldı ve tutuklanmalarına karar verildi.
 

Beyoğlu'nda genç kızı taciz edenler tutuklandı!

 

Bakmadan Geçme