• Haberler
  • Asayiş
  • Beyoğlu'ndaki taciz olayında iki şüpheli yeniden gözaltında 

Beyoğlu'ndaki taciz olayında iki şüpheli yeniden gözaltında 

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 24 Eylül'de bir genç kızı taciz eden iki şüpheli, kamuoyunun tepkisi üzerine yeniden gözaltına alındı. 

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde 24 Eylül'de bir genç kızı taciz eden iki şüpheli, kamuoyunun tepkisi üzerine yeniden gözaltına alındı. 

Olay, Beyoğlu'ndaki Balo Sokak'ta meydana geldi. 25 yaşındaki İrem A., evine dönerken Semir T. ve Ömer K. tarafından takip edilip tacize uğradı. Genç kızın yardımına koşan vatandaşların müdahalesi sonrası, olay yerine gelen Beyoğlu Güven Timi ekipleri tarafından şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. 

Beyoğlu'ndaki taciz olayında iki şüpheli yeniden gözaltında 

SERBEST BIRAKILMIŞLARDI

Ancak şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı. Daha sonra savcılık, tekrar gözaltı kararı çıkararak, Semir T.'nin Mersin’in Tarsus ilçesinde ve Ömer K.’nın İstanbul’da yakalanmasını sağladı. 

Beyoğlu'ndaki taciz olayında iki şüpheli yeniden gözaltında 

ŞÜPHELİLERİN SABIKA GEÇMİŞİ

Her iki şüpheli de adeta suç makinesi; Semir T.’nin "cinsel saldırı", "mukavemet", "uyuşturucu madde kullanmak" ve "gasp" suçlarından, Ömer K.’nın ise "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet" ve "otodan hırsızlık" suçlarından kayıtları olduğu öğrenildi.


 

Bakmadan Geçme