Beyoğlu’nda binada yangın

Beyoğlu’nda beş katlı metruk bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde, Ömer...

Beyoğlu’nda beş katlı metruk bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde, Ömer Avni Mahallesi Saray Arkası Sokak’ta bulunan kullanılmayan bir binanın 3. ve 4. katlarında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Yangın, kullanılmayan binanın üst katlarında sabah saatlerinde başladı. Alevlerin hızla yükselmesi üzerine çevre sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladılar. Ancak müdahale sırasında binada küçük çaplı patlamalar meydana geldi, bu da yangının kontrol altına alınmasını zorlaştırdı.

Patlamalar nedeniyle olay yerine ek polis, sağlık ekipleri ve İGDAŞ yetkilileri sevk edildi. Ayrıca çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri de yangının söndürülmesi için çalışmalara katıldı.

YARALILAR VAR

Yangın sırasında binada bulunan ve dumandan etkilenen iki kişiye sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme